به نظر شما کفش اسپورت، مسواک برقی و کارت هدیه چه وجه اشتراکی دارند؟ همه اینها کالاهایی هستند که ممکن است یک کاربر طی یک روز یا یک هفته در گوگل آنها را جستجو کرده و از فروشگاههای آنلاین خریداری کند.
امروزه خیلی از ما برای جستجوی اجناس مورد نیازمان اول از گوگل کمک میگیریم. بعلاوه خیلی از ما حوصله و فرصت جستجو در کل صفحه اول یا دوم نتایج را نداریم. پس اگر فروشگاه آنلاین شما جزء اولین نتایج جستجو نباشد، کاربران حتی از وجود آن باخبر نمیشوند.
برای اینکه در معرض دید خریداران آنلاین قرار بگیرید، اول از همه باید سایت فروشگاه خودتان را بهینهسازی کنید تا رتبه خوبی در نتایج جستجو کسب کند. به این ترتیب ترافیک ارگانیک (یا طبیعی) بیشتری به سمت سایتتان روانه خواهد شد.
مسلماً برای دستیابی به این هدف باید سئوی سایتتان را بهینهسازی کنید. بحثی که خیلی از افراد را درگیر خود کرده و یک چالش جدی برای کسب و کارهای امروزی تلقی میشود اما با رشد و تکامل الگوریتمهای موتور جستجو، اولویت سئو از چگونگی تعامل کاربران با محتوا به مفید بودن، قابل اطمینان بودن و مناسب بودن آن تغییر کرده است.
در ادامه ۷ تاکتیک به شما آموزش میدهیم تا با پیروی از آنها سئوی سایتتان را ارتقاء داده و مشتریان مورد نظرتان را از طریق جستجوی ارگانیک جذب کنید. پس با ما همراه باشید.
۱: بهینهسازی کلمات کلیدی
برای اینکه مشتریها سایت شما را از طریق جستجوی ارگانیک پیدا کنند، باید از کلمات کلیدی درست و مناسب استفاده کنید تا در نتایج موتور جستجو رتبه بالایی کسب کنید.
مطالعه کلمات کلیدی
اول از همه باید مشخص کنید که میخواهید صفحه اصلی، صفحه محصولات و پستهای وبلاگتان برای چه کلمات کلیدی رتبه بگیرند.
هنگام انتخاب کلمات کلیدی مرتبط بودن، حجم جستجو و میزان سختی رتبه گرفتن برای آنها را در نظر داشته باشید.

جستجوی کلیدواژه ها با بیشترین میزان جستجو در ماه
برای شروع باید درک خوبی از شخصیت خریداران مورد نظرتان داشته باشید تا بتوانید علایق یا سوالات آنها را درباره محصولات خودتان حدس بزنید.
میتوانید انجمنهای مرتبط با حوزه کاری خودتان را بررسی کنید و ببینید کاربران و خریداران بالقوه شما درباره چه چیزهایی و چطور صحبت میکنند.
گام بعدی مشخص کردن کلمات کلیدی است که ممکن است مشتری مورد نظر شما در جستجوها از آنها استفاده کند.
توجه داشته باشید که باید ترکیبی از کلمههای کلیدی کوتاه و طولانی (یا به اصطلاح دنباله دار) را انتخاب کنید.

نمودار نمایش حجم جستجو و رقابت برای دستیابی به کلید واژه ها بر اساس تعداد کلمه ی آن ها
کلمههای کلیدی کوتاه ترکیبی از ۲ یا ۳ کلمه هستند و حجم جستجوی خوبی دارند. این موارد خاصتر از کلمات کلیدی تک کلمهای هستند که بسیار رقابتی، کلی و گسترده هستند و قابلیت چندانی برای تبدیل بازدید کننده به مشتری ندارند.
کلمههای کلیدی طولانی خودشان متشکل از ۴ کلمه و خیلی خاص هستند. این کلمههای کلیدی هر کدام به تنهایی حجم جستجوی زیادی ندارند اما در ترکیب با هم، اکثریت جستجوهای آنلاین را شامل میشوند.
اگر یک کلمه کلیدی کوتاه را در گوگل سرچ کنید، پایین صفحه لیستی از جستجوهای مرتبط برای آن مشاهده خواهید کرد.
این قسمت برای ایده گرفتن درباره کلمههای کلیدی طولانی بسیار مفید است:

نتایجی که گوگل به عنوان جستجو های مشابه به شما پیشنهاد میدهد
بعد از مشخص کردن مجموعه اولیه کلمات کلیدی، میتوانید با ابزار Google Keyword Planner فهرست تهیه شده را بررسی و در صورت نیاز اصلاح کنید.

پنل نمایشی در گوگل Keyword Planner
Google Keyword Planner امکان مشاهده اطلاعات مختلف درباره کلمههای کلیدی، مشاهده حجم جستجو و کلمههای کلیدی پرکاربرد و تعیین هدف تجاری خودتان برای این کلمههای کلیدی را فراهم میکند.
تحقیق درباره رقبا
برای پیشی گرفتن از رقبا در نتایج جستجو، باید مطلع باشید که رقبای شما برای چه کلمههای کلیدی رتبه میگیرند.
میتوانید آیتمهایی مثل اعتبار صفحه (Page Authority یا به اختصار PA) و اعتبار دامنه (Domain Authority یا به اختصار DA را بررسی کنید). اگر امتیاز رقبا درمورد این فاکتورها بیشتر از امتیاز شماست، پس رقابت با آنها برسر کلمههای کلیدی مشابه کار سختی خواهد بود.

تحلیل اطلاعات دامنه سایت در MOZ
توصیه میکنیم در این حالت به دنبال کلمههای کلیدی دیگری باشید که امکان کسب رتبه بهتر برای آنها را داشته باشید.
تعیین یک کلمه کلیدی برای هر صفحه
بعد از تعیین کلمههای کلیدی که قصد رتبه گرفتن برای آنها را دارید، باید به هر صفحه از سایتتان یک کلمه کلیدی اختصاص بدهید.
بیشتر فروشگاههای آنلاین محصولات زیادی دارند بنابراین احتمالاً شما هم صفحههای زیادی برای محصولاتتان دارید.
برای یک کلمه کلیدی در چند صفحه به دنبال رتبه گرفتن نباشید چون این صفحهها باعث خنثی شدن هم در نتایج جستجو خواهند شد.
برای سازماندهی کارها، یک فهرست مثل جدول زیر شامل همه صفحهها و کلمات کلیدی داشته باشید تا مطمئن باشید با هم در تداخل نیستند.

کلیدواژه های هدف و صفحاتی که قصد دارید روی آن رتبه بگیرید را لیست کنید.
۲: سئوی درون صفحهای
سئوی درون صفحهای به شما کمک میکند ترافیکی هدفمند و مرتبط جذب کنید و مطمئن شوید اشخاصی که از طریق موتورهای جستجو جذب فروشگاه آنلاین شما میشوند، مشتریان بالقوه واجد شرایط و باکیفیتی هستند.
سئوی درون صفحهای چند عنصر مهم دارد از جمله:
کلمات کلیدی
بعد از پیدا کردن کلمههای کلیدی مناسب برای سایتتان، باید برای بهبود سئوی سایت این کلمات کلیدی را به صورت استراتژیک و مناسب در محلهای مختلف به کار ببندید از جمله در:
- عنوان صفحه
- هدرهای اصلی
- هدرهای فرعی
- پاراگرافها (بخصوص چند پاراگراف اول)
- توضیحات محصول
- نام فایل تصاویر
- تگ alt تصاویر
- توضیحات و عنوان متا
- URLها
خیلیها URL، عنوان متا و توضیحات متا را نادیده میگیرند چون برای کاربر قابل مشاهده نیستند اما موتورهای جستجو برای تعیین تناسب محتوا و رتبه دادن به آن به این المانها رجوع میکنند.
بعلاوه این اطلاعات در نتایج جستجو هم نمایش داده میشوند و خریداران با مشاهده این اطلاعات تصمیم میگیرند روی لینک سایتی در نتایج جستجو کلیک کنند یا خیر:

پیش نمایش نتیجه یک جستجو
معماری سایت
یک معماری خوب و حرفهای به بهینهسازی صفحات با هدف بالا بردن کاربرد و فایده محتوا، رتبه گرفتن در موتورهای جستجو و تبدیل هر چه بیشتر (بازدیدکننده به مشتری) کمک میکند. بعلاوه به گوگل هم برای درک هر چه بیشتر محتوای سایت کمک میکند بخصوص اگر تعداد صفحات محصولاتتان زیاد باشد.

نمایش شماتیک ساختار وبسایت و ارزش لینک های داخلی
بعلاوه چنین معماری منجر به افزایش میزان اعتباری میشود که با لینکهای داخلی از صفحه اصلی سایت به صفحه محصولات منتقل میشود.
فراموش نکنید که حتماً نقشه سایتتان را برای گوگل ارسال کنید تا همه صفحات سایت پویش و ایندکس شوند.
لینکهای داخلی
داشتن یک استراتژی خوب و قوی برای لینکهای داخلی سایت با نمایش سلسله مراتب و مهمترین صفحات سایت به گوگل، باعث تقویت سئوی سایت شما خواهد شد.
میتوانید با استفاده از گزینههای مختلفی که برای انکرتکست (یا متن جایگزین لینکها) دارید، رتبه سایتتان برای کلمات کلیدی برتر را ارتقاء دهید:

لینک داخلی و انکر تکست
میتوانید برای آیتمهای مرتبط در صفحه محصولات لینک داخلی درج کنید تا بیش فروش و فروش متقابل[۱] را افزایش دهید یا آنها را به پستهای وبلاگتان اضافه کنید اما مراقب باشید که صفحات سایت را بیش از حد با لینکهای داخلی پر نکنید در غیر اینصورت گوگل به سایت شما مشکوک خواهد شد.
کاربردپذیری و تعامل
زمان باقی ماندن کاربران در سایت یکی از فاکتورهای مؤثر بر رتبه سایتها محسوب میشود چون هر چقدر بازدیدکنندهها بیشتر در سایت شما باقی بمانند پس میتوان گفت که محتوای سایتتان برای آنها مناسبتر است.

نمودار میزان ماندگاری کاربر در سایت و امتیاز گوگل
با افزایش میزان کاربردپذیری، مخاطبان سایتتان آنچه که به دنبالش هستند را پیدا میکنند و مدت بیشتری در سایتتان باقی میمانند و بیشتر با محتوای سایتتان در تعامل خواهند بود.
برای افزایش کاربردپذیری سایت و مدت زمانی که کاربران در سایتتان سپری میکنند میتوانید از روشهای دیگری هم استفاده کنید مثلاً امکاناتی مثل گفتگوی زنده یا محتوایی جذاب مثل توضیحات منحصربفرد برای محصولات، نظرات خریداران، نمایی ۳۶۰ درجه از محصولات یا ویدیوی محصولات در سایتتان را درج کنید.
ادغام شبکههای اجتماعی
تحقیقات جدید نشان میدهند که حضور قوی در شبکههای اجتماعی با کسب رتبههای بهتر در موتورهای جستجو در ارتباط است.
حضور قوی در شبکههای اجتماعی علاوه بر اطلاع رسانی درباره برند شما، باعث افزایش لینکهای ورودی (inbound link) به سمت سایت شما شده و مخاطبین بیشتری را جذب میکند که ممکن است به گذراندن وقت در سایت شما علاقمند باشند.
به غیر از به اشتراک گذاشتن لینکهای خودتان در شبکههای اجتماعی، به همه صفحات محصولات، پستهای وبلاگ و صفحه اصلی سایتتان لینک «به اشتراک گذاری در شبکههای اجتماعی» را اضافه کنید تا طرفداران و دنبال کنندگان شما بتوانند به راحتی مطالبتان را بازنشر کنند.
۳: بهینهسازی برای موبایل
در سال ۲۰۱۶، موبایل به عنوان پرکاربردترین وسیله برای دسترسی به سایتها شناخته شد و از کامپیوتر پیشی گرفت.

از سال ۲۰۱۶ تا به حال کاربران موبایل نسبت به کاربران دسکتاپ افزایش قابل توجهی داشته اند
بنابراین حالا الگوریتمهای گوگل به وبسایتهایی که سازگاری بیشتری با موبایل داشته باشند، رتبه بهتری اختصاص میدهند.
اگر فروشگاه آنلاین شما هم طوری بهینهسازی نشده باشد که با سرعت و بی وقفه برای کاربر موبایل کار کند، علاوه بر جریمه شدن توسط گوگل، سایر عوامل تقویت کننده سئو را هم از دست خواهید داد از جمله میانگین زمان سپری شده در سایتتان یا نرخ دفع.
امروزه بهینهسازی یک فروشگاه آنلاین برای کاربر موبایل فقط شامل درج حجم عظیمی از محتوا در یک صفحه کوچک نیست بلکه باید این موارد را هم در نظر داشته باشید:
سرعت صفحه
بیشتر از نصف کاربران موبایل در صورتی که بارگذاری یک صفحه بیش از ۳ ثانیه زمان ببرد سایت را ترک میکنند و ۷۴ درصد هم پس از ۵ ثانیه انتظار برای بارگذاری سایت، آن را ترک میکنند.

رفتار کاربر در بارگذاری صفحات – میانگین بارگذرای صفحات سایت های فروشگاهی ۹٫۸۶ ثانیه است.
اگر صفحات سایتتان به کندی بارگذاری شوند، احتمال ماندن کاربران کمتر شده و این موضوع بر رتبه شما در موتورهای جستجو تاثیر گذار خواهد بود.

شما محبوب ترین فرمت های تصاویر را بر اساس استفاده در سایت ها را مشاهده میکنید (فرمت WebP یکی از بهترین فرمت ها برای کاهش حجم تصاویر است).
برای افزایش سرعت صفحات باید کد و تصاویر سایتتان را بهینهسازی کنید، از کش مرورگر استفاده کنید و تعداد ریدایرکتها (تغییر مسیر) را کمتر کنید.
طراحی سایت
از اصول طراحی سایت پیروی کنید تا در مجموع سایتتان از نظر سئو بهینه باشد. الگوریتمهای جدید گوگل، صفحات بینابینی را که بر کاربرپذیری سایت برای موبایل تاثیرگذار هستند، جریمه میکنند.
بنابراین باید به نوع صفحات پاپآب، منوهای باز شونده و تبلیغاتی که در سایتتان استفاده میکنید، توجه داشته باشید:

نمایش های متفاوتی که برای یک تبلیغ popup میتوانید استفاده کنید؛ مورد چپ کمترین آزار را برای کاربر خواهد داشت.
از فلش استفاده نکنید چون در حال حاضر برای موبایل قابل استفاده نیست. میتوانید برای طراحی جلوههای ویژه به جای فلش از HTML5 استفاده کنید. طراحی سایت را طوری انجام دهید که کاربران بتوانند به راحتی روی لینکهای دلخواه کلیک کرده و فرمهای لازم را پر کنند.
۴: اصلاح سایت فعلی
برای ارتقای سئو نیازی به تغییر همه المانهای سایتتان ندارید. میتوانید رفع مشکل را از سادهترین آیتمها شروع کنید از جمله:
سرعت بارگذاری صفحه
گوگل و بینگ هر دو سرعت بارگذاری را جزء ضوابط مهم برای رتبه بندی سایتها در نظر میگیرند.
بعلاوه، احتمال ترک سایت توسط کاربران در صورتی که بارگذاری آن کند باشد، بیشتر است.
کند بودن سایت باعث کاهش زمان ماندن در سایت، افزایش نرخ دفع و کاهش تعداد صفحههای مشاهده شده خواهد شد و همه این عوامل به رتبه شما در موتورهای جستجو آسیب وارد میکنند.

نمودار زمان بارگذاری و احتمال ترک کاربر
میتوانید با رعایت نکات زیر سرعت بارگذاری صفحه را افزایش دهید:
- هموارکردن جریان کار و حداقل کردن درخواستهای HTTP
- کاهش زمان پاسخ سرور
- فعال کردن قابلیت فشرده سازی و کش مرورگر
- حداقل کردن مصرف منابع
- بهینهسازی تصاویر بخصوص برای صفحاتی که عکس زیادی دارند
- اولویت دادن به بارگذاری محتوای نیمه بالایی صفحه
- کاهش تعداد پلاگینها و ریدایرکتها
خطاهای سایت
لینکهای معیوب علاوه بر ایجاد تجربهای ضعیف برای مخاطبان به رتبه سایت شما در موتورهای جستجو آسیب میزنند چون موتورهای جستجو آنها را نشانهای از قدیمی بودن محتوا و غفلت از آن میدانند.
برای حداقل کردن احتمال برخورد کاربران به خطای ۴۰۴ و ترک فروشگاهتان توسط آنها، باید دائماً همه لینکها را بررسی کنید.
به غیر از خطای ۴۰۴ خطاهای دیگری هم هستند که بر سئوی سایتتان تاثیرگذارند.
کد خطای داخلی سرور (۵۰۰) و کد ممنوعیت پاسخ (۴۰۳) هم باعث میشوند که موتورهای جستجو امکان پیمایش صفحات سایت را نداشته باشند.
در صورت ادامه دار بودن این خطا به احتمال زیاد گوگل ایندکس صفحه سایت شما را به صورت کامل حذف میکند.
خوشبختانه لازم نیست که برای پیدا کردن همه لینکهای معیوب یا کدهای خطا تک تک صفحات سایتتان را بررسی کنید چون ابزارها و اپلیکیشنهای مختلفی مثل Screaming Frog SEO Spider هستند که به انجام این کار کمک میکنند.

نمونه تحلیل نرم افزار Screaming Frog
طرح و قالب بندی
گوگل از زمان سپری شده در سایت توسط مخاطبان برای ارزیابی تناسب محتوا استفاده میکند. قالب بندی درست و طراحی کاربرپسند باعث میشود که مشاهده و استفاده از محتوای سایتتان توسط کاربران به راحتی انجام شود تا مدت زمان بیشتری را در سایت شما سپری کنند.
چند روش برای قالب بندی محتوا جهت افزایش کاربرپذیری آن عبارتند از:
- استفاده از فونتی با سایز و شکل مناسب که کاملاً خوانا باشد
- استفاده استراتژیک از رنگها و متن پررنگ (bold) برای مشخص کردن اطلاعات مهم
- استفاده از پاراگرافهای کوتاه و فضای کافی بین پاراگرافها
- استفاده از لیستهای بالت دار یا عدددار
- استفاده از قابلیتهایی مثل اسلایدر، تب، طرحهایی که محتوا را به صورت تدریجی نمایش میدهند، جداول مرتب، منوهای دراپداون و غیره برای سازماندهی محتوا.
مشکل تکرار صفحه اصلی
ممکن است بدون اینکه خودتان متوجه شوید، همزمان در حال اجرای چند نسخه از صفحه اصلی سایتتان باشید. گوگل چنین صفحاتی را محتوای تکراری در نظر گرفته و رتبه سایتتان هم تحت تاثیر این موضوع قرار میگیرد.
برای تشخیص مشکل میتوانید از این روش استفاده کنید:
اگر آدرس سایتتان را با www و بدون آن در نوار آدرس مرورگر بنویسید اما به سمت یک URL واحد هدایت نشوید، در اصل دو صفحه با یک محتوای مشابه دارید. ممکن است این مشکل برای نسخه http://yourdomainname.com/index.php و http://yourdomainname.com/index.html سایت شما هم وجود داشته باشد (به جای yourdomainname نام سایتتان را در نظر بگیرید).
برای حل این مشکل میتوانید از ریدایرکت ۳۰۱ برای هدایت همه نسخههای سایت به سمت یک URL واحد استفاده کنید.
اطلاعات کسب و کارهای محلی
اگر فروشگاه فیزیکی دارید، حتماً بررسی کنید که نام، آدرس و شماره تلفن فروشگاه در وبسایتتان نمایش داده شود.
گوگل رتبههای جستجوی طبیعی و منطقهای را با هم ترکیب میکند پس با درج اطلاعات مربوط به فروشگاهتان احتمال اینکه برای جستجوهای منطقهای رتبه خوبی کسب کنید بیشتر خواهد بود.

رتبه بندی سایت ها بر اساس نزدیک بودن به مکان جغرافیایی کاربر (Local data)
از همین قالب در کل سایتتان استفاده کنید و کلمات کلیدی مرتبط با لوکیشن را در محتوای سایتتان درج کنید (توضیحات متا را فراموش نکنید) و اطلاعاتتان را تا حد امکان برای فهرستهای مشاغل مختلف ارسال کنید.
۵: محتوای وبلاگ
گوگل محتوای تازه را میپسندد چون چنین محتوایی نشان دهنده فعال بودن سایت شماست.
انتشار منظم محتوا کمک میکند تا تحت رادار موتورهای جستجو بمانید. این کار باعث میشود مشتریان شما روشهای بیشتری برای پیدا کردن سایتتان و دلایل بیشتری برای برگشتن به آن داشته باشند.

تاثیر وبلاگ در سایت ها فروشگاهی
اگر مقالات سایتتان برای مخاطبان مفید باشند، زمان بیشتری در سایتتان سپری میکنند. این موضوع به موتورهای جستجو نشان میدهد که محتوای سایتتان مناسب است.
وبلاگ نویسی هم استراتژی خیلی خوبی برای جذب ترافیک ارگانیک با کمک کلمات کلیدی طولانی است که حدود ۷۰ درصد از جستجوهای آنلاین را شامل میشوند.

کلیدواژه های بلند به علت تنوع زیاد، در مجموع بسیار بیشتر از کلیدواژه های محبوب جستجو میشوند
کلمات کلیدی طولانی خیلی خاص هستند و شاید نتوانید از همه آنها در صفحات محصولاتتان استفاده کنید.
مقالههای وبلاگی به شما امکان میدهند هر بار روی یک موضوع متمرکز شوید و از کلمات کلیدی طولانی که در همه صفحات سایت قابل استفاده نیستند، بیشترین بهره را ببرید.
در واقع، هر پست وبلاگی به شما امکان میدهد روی یک نتیجه جستجو متمرکز شوید. بعلاوه میتوانید از وبلاگتان برای انتشار محتوای فصلی و به موقع، مثل تخفیف آخر سال برای جذب ترافیک بیشتر استفاده کنید.
نیازی به گفتن نیست که احتمال به اشتراک گذاری مقالههای وبلاگی در شبکههای اجتماعی توسط کاربران بیشتر است و تاثیر زیادی برای ارتقای سئو دارد.
هنگام تولید پست وبلاگی برای فروشگاه آنلاینتان به این نکات توجه داشته باشید:
- هر پست را برای چند کلمه کلیدی محدود بهینهسازی کنید بخصوص کلمات کلیدی که در صفحه اصلی از آنها استفاده نکردید.
- مطمئن شوید که کیفیت محتوا بالا و کاربر پسند است.
- از به کار بردن افراطی کلمات کلیدی خودداری کنید چون این اقدام باعث جریمه شدن از سوی گوگل میشود.
- با استفاده از دکمههای انتشار در شبکههای اجتماعی، کاری کنید که بازنشر محتوا برای کاربران راحت باشد.
- از لینک داخلی برای انتشار «قدرت رتبه بندی» در کل سایتتان استفاده کنید و پویش و ایندکس کردن سایت توسط موتورهای جستجو را راحتتر کنید.
- ارتقای محتوا برای جذب مشتری راغب را در نظر داشته باشید.

نمونه استفاده از محتوای وبلاگ برای لینک سازی داخلی و بهبود سئو فروشگاه اینترنتی
۶: لینک سازی
لینک سازی به موتورهای جستجو نشان میدهد که محتوای سایتتان برای مخاطبان متناسب و مرتبط است در نتیجه باعث تقویت سئو خواهد شد.

99.2 درصد نتایج اول گوگل حداقل یک لینک خارجی به سایت خود دارند – ۷۷٫۸ درصد سایت های برتر لینک از سایت های دیگر به آن صفحه از سایت خود دارند.
میتوانید برای لینک سازی با سایر سایتها همکاری کنید.
لینکهای ورودی
وقتی در صفحهای، لینک یکی دیگر از مطالب سایت شما درج شود، لینک ورودی ساختید.

شما میتوانید از سایت های دیگر به سایت خود لینک دهید
توجه داشته باشید که همه لینکهای ورودی به یک شکل ساخته نمیشوند و کیفیت این لینکها بر رتبه سئوی شما تاثیرگذار است.
لینکهایی باکیفیت تلقی میشوند که توسط سایتهای معتبر با رتبه سئوی خوب، محتوای بهینهسازی شده و انکرتکست (متنی که لینک روی آن قرار گرفته است) مرتبط نوشته شده باشند.
سعی نکنید با ایجاد تعداد زیادی لینک در سایتهای بی کیفیت کار خودتان را راحت کنید چون در این حالت به هیچ وجه ترافیک باکیفیت دلخواهتان را دریافت نمیکنید و ممکن است از سمت گوگل جریمه شوید.
لینک سازی نیازمند تلاش و زحمت است اما میتوانید با رعایت نکات زیر احتمال موفقیت خودتان را افزایش دهید:
- در وبسایتهای معتبر به عنوان مهمان یا همکار مقاله نویسی کنید.
- از اینفلوئسرها درخواست کنید که محصولات شما را نقد و بررسی کنند و لینک آن را در صفحه محصول درج کنید.
- به اینفلوئسرها ایمیل بفرستید و از آنها بخواهید مطالب شما را در شبکههای اجتماعی منتشر و تبلیغ کنند.
- از فرصتهایی از جمله سرویسهایی مثل HARO، استفاده کنید.
- از اینکه همیشه یک انکرتکست یا یک صفحه خاص را استفاده کنید، خودداری کنید.
لینکهای خروجی
لینکهای خروجی که به وبسایتهای دیگر اشاره دارند تاثیر مثبتی روی سئو دارند و به گوگل سیگنال میدهند که تناسب صفحات سایت شما برای مخاطبین، در شرایط خوبی قرار دارد.
با کمک این لینکها میتوانید منابع مفید را در اختیار کاربران سایتتان قرار دهید تا به اطلاعات مفید و جامع دست پیدا کنند.
اگر لینک سایتهایی با محتوایی مرتبط با محصولات خودتان را درج کنید، این اقدام شما کمک زیادی به بهبود سئوی سایتتان خواهد کرد.
وقتی از لینک سایتهای معتبر استفاده کنید، مدیران این سایتها هم از اقدام شما باخبر میشوند و ممکن است مطالبتان را برای مخاطبان خودشان بازنشر کنند و با این اقدام ترافیک بیشتری برای سایتتان جذب کنند.
لازم به گفتن نیست که چنین اقدامی به شما کمک میکند همکاریهایی با دیگران شروع کنید که فرصت انتشار مطلب به عنوان مهمان یا تبلیغ محصولات و مطالبتان در این سایتها را فراهم میکنند.
فقط توجه داشته باشید که در رابطه با لینکهای خروجی، کمیت بالا لزوماً به معنی کیفیت بالا نیست. درج تعداد زیادی لینک خروجی میتواند باعث برهم خورد تمرکز مخاطبان شده و احتمال خروج از سایتتان را افزایش میدهد.
نتیجه گیری
با رشد و تکامل موتورهای جستجو، رتبه گرفتن برای سئو بیشتر از هر چیزی به کیفیت و مفیدبودن محتوا بستگی پیدا میکند.
برای بهینهسازی رتبه خودتان در موتورهای جستجو و جذب ترافیک ارگانیک، طراحی سایت و تولید محتوا را برای مشتریان ایده آلتان انجام دهید.
بهینهسازی فروشگاه آنلاین برای جذب ترافیک ارگانیک یک فرایند مستمر است. باید دائماً به تغییرات بازار و الگوریتمهای موتورهای جستجو واکنش نشان دهید.
بررسی دائم کلمات کلیدی را برای خودتان تبدیل به یک عادت کنید و نگاهی دقیق به آمار و اعداد داشته باشید تا بتوانید استراتژیهای سئوی خودتان را به بهترین شکل تنظیم کنید.